ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: «Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη» λέει ο Γ.Λέων 

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή»

Μεσολόγγι: «Δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να σκότωσε και να τεμάχισε τον Μπάμπη» λέει ο Γ.Λέων 

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποκάλυψε ότι ο 50χρονος κρεοπώλης μπορεί να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του», ανέφερε ο κύριος Λέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κύριος Λέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.