ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσολόγγι: Νεαροί διέρρηξαν σχολείο και «βούτηξαν» τεχνολογικό εξοπλισμό

Ταυτοποιήθηκαν έξι νεαροί ηλικίας από 15 έως 19 χρόνων

Μεσολόγγι: Νεαροί διέρρηξαν σχολείο και «βούτηξαν» τεχνολογικό εξοπλισμό

Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η διάρρηξη που έγινε στο κτίριο όπου στεγάζεται ένα δημοτικό σχολείο στο Μεσολόγγι και η κλοπή τεχνολογικού εξοπλισμού από το εσωτερικό του, η οποία συνοδεύτηκε και από εκτεταμένες ζημιές στην εγκατάσταση.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν έξι νεαροί ηλικίας από 15 ως 19 χρόνων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προκάλεσαν φθορές σε οχήματα και έκλεψαν καταλύτες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων σε οχήματα από τα οποία είχαν κλαπεί οι καταλύτες και μια τσάντα με χρήματα στη Μεσσήνη, στο διάστημα από τις 11 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά κατά συναυτουργία σε βάρος δύο Ελλήνων, ενός 38χρονου και μιας 27χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.