Καρβέλα σε «έφαγαν» κι εσένα τα κυκλώματα...

Ξεκαθαρίζει ο Ν.Τραμπ: «Δεν είναι κάποιο βιολογικό όπλο – Θα μιλήσω με τον Β.Πούτιν»

Για το περιστατικό στο Ιρκούτσκ

Ξεκαθαρίζει ο Ν.Τραμπ: «Δεν είναι κάποιο βιολογικό όπλο – Θα μιλήσω με τον Β.Πούτιν»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θεωρούν ότι ο θάνατος υπαλλήλου σε ερευνητικό ινστιτούτο στη Σιβηρία, η οποία ασχολείτο με την πανώλη, συνδέεται με διαρροή βιολογικού όπλου, σύμφωνα με όσα ξεκαθάρισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο για το μυστηριώδες περιστατικό, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε: «Θα το μάθουμε πολύ σύντομα, όμως δεν το πιστεύουμε».

Αναφερόμενος στη στάση της Μόσχας, πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αρχές διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επεσήμανε επίσης ότι αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του τελευταίου, χωρίς να προσδιορίσει την ακριβή ώρα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.