ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσσήνη: Δύο περιστατικά με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά

Η αστυνομία εξετάζει αν τα δυο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους

Μεσσήνη: Δύο περιστατικά με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά

Δυο αλλεπάλληλα περιστατικά πυροβολισμών μεταξύ οικογενειών Ρομά συνέβησαν μέσα σε μια ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μεσσήνη χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί και εξετάζεται αν συνδέονται.

Στο πρώτο από αυτά, ένα φορτηγάκι με Ρομά στην καρότσα σταμάτησε πάνω στο γεφυράκι της 7ης επαρχιακής οδού, έξω από την κοινότητα Τρίοδο της Μεσσήνης και ένας από τους επιβαίνοντες άρχισε να πυροβολεί προς τις κατοικίες των ομοφύλων τους, οι οποίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά. Στη συνέχεια, οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εντοπίσουν τα σπίτια που έγιναν στόχοι και τους ενοίκους που απάντησαν στους πυροβολισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ενώ η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη, συνέβη το δεύτερο περιστατικό σε αγροτικό δρόμο στην Πιλαλίστρα του Δήμου Μεσσήνης, όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό τους τρία μέλη μιας οικογένειας Ρομά, ένας 23χρονος, μία 19χρονη και ένας 15χρονος. Όπως κατήγγειλαν, τους έκλεισε το δρόμο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ομόφυλοί τους, ένας 30χρονος, ένας 19χρονος, ένας 37χρονος και ένας 35χρονος, ένας από τους οποίους άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, καθώς τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.