ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μεσσηνία: Ρομά προσπάθησε να διαρρήξει αυτοκίνητο – Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος στο Βρωμονέρι

Επιβαρυμένο το παρελθόν του 25χρονου Ρομά

Μεσσηνία: Ρομά προσπάθησε να διαρρήξει αυτοκίνητο – Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος στο Βρωμονέρι

Στην παραλία του Βρωμονερίου, του νομού Μεσσηνίας, ακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής (16/7) μια κινηματογραφική καταδίωξη όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ένας 25χρονος Ρομά να προσπαθεί να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα.

Όταν είδε τους αστυνομικούς, ο 25χρονος μπήκε σε άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, άγνωστα στις αρχές και αφού ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, τράπηκαν σε φυγή. Το όχημα της αστυνομίας τούς ακολούθησε και με ηχητικά σήματα τους ζήτησε να σταματήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 1ο χιλιόμετρο Βρωμονερίου – Γαργαλιάνων, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έστησαν μπλόκο, ωστόσο, οι δράστες εμβόλισαν το όχημα της αστυνομίας προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες και διέφυγαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή περιοχή και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ όπως προέκυψε ο 25χρονος Ρομά είναι γνωστός στις αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.