ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσσηνία: Χειροπέδες σε πέντε φυγόποινους σε ένα 24ωρο!

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Μεσσηνία: Χειροπέδες σε πέντε φυγόποινους σε ένα 24ωρο!

Ο ένας μετά τον άλλο έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών οι φυγόποινοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις στη Μεσσηνία! Το μπαράζ των συλλήψεων ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με πέντε φυγόποινους να οδηγούνται στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Στη Μεσσήνη, συνελήφθησαν ένας 46χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και ένας 30χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 42χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για κλοπή. Σε μια κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 47χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για υπεξαίρεση. Στην ίδια κοινότητα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ένας 44χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 31 ετών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 31 χρόνια κάθειρξης και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ είχε στην “πλάτη” του ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για διακίνηση μεταναστών κατά συρροή και για συμμορία! Ο φυγόποινος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.