ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέτσοβο: Μήνυση καταθέτει η οικογένεια κοπέλας που τραυματίστηκε από τα πυροτεχνήματα

Όλα συνέβησαν την στιγμή της αλλαγής του χρόνου από τα πυροτεχνήματα που έριχναν παρευρισκόμενοι

Μέτσοβο: Μήνυση καταθέτει η οικογένεια κοπέλας που τραυματίστηκε από τα πυροτεχνήματα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια της μίας από τις τρεις κοπέλες, που τραυματίστηκαν από βεγγαλικά στο Μέτσοβο την ώρα της αλλαγής του χρόνου.

Όλα συνέβησαν την στιγμή της αλλαγής του χρόνου από τα πυροτεχνήματα, που έριχναν οι παρευρισκόμενοι για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου.

Οι τρεις κοπέλες, που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο Kέντρο Yγείας της περιοχής.

Παράλληλα, σοκαρισμένη ακόμη η 21χρονη Πέννυ Λαϊνιώτη περιέγραψε πώς τραυματίστηκε από τα βεγγαλικά κατά την αλλαή του χρόνου: «Το βεγγαλικό έσκασε στα πόδια μου. Λόγω του κρότου έχασα την ακοή μου και έπεσα αναίσθητη περίπου 10 λεπτά, με μαλάξεις με συνέφεραν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν συνήλθα έπαθα κρίση, αρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Δεν είχα συνειδητοποιήσει αν ήμουν ζωντανή ή νεκρή», πρόσθεσε η κοπέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.