ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Αδελφός της 12χρονης από τον Κολωνό είχε πάει στην δομή – Η τραυματική του εμπειρία

Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος έδινε πράγματα στην ΜΚΟ

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Αδελφός της 12χρονης από τον Κολωνό είχε πάει στην δομή – Η τραυματική του εμπειρία

Ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στις δομές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» με αναφορές για κακοποιητικές συμπεριφορές και ξυλοδαρμούς από τα παιδιά που έζησαν εκεί.

Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν και ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό που εξέδιδε και βίαζε ο νεοδημοκράτης Ηλίας Μίχος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η γιαγιά της ανήλικης αποκάλυψε ότι ο αδερφός του κοριτσιού πήγε στη δομή της Κιβωτού, ωστόσο η εμπειρία του ήταν τραυματική, καθώς ο πάτερ Αντώνιος τον έβριζε, τον κλώτσαγε, τον χτύπαγε, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης, η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος έδινε πράγματα στην Κιβωτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.