ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ένα βήμα πριν την άσκηση διώξεων εις βάρος του πατέρα Αντωνίου

Ο πατέρας Αντώνιος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις και πλέον φτάνει η ώρα της αλήθειας

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ένα βήμα πριν την άσκηση διώξεων εις βάρος του πατέρα Αντωνίου

Στον προθάλαμο του ανακριτή βρίσκεται ο πατήρ Αντώνιος και 7 ακόμη εργαζόμενοι της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς το επόμενο δεκαήμερο αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα σκέλη της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η Εισαγγελία της Αθήνας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άσκηση διώξεων εις βάρος του επικεφαλής της οργάνωσης και 7 συνεργατών του για το σκέλος που αφορά σε κακοποιήσεις εντός των δομών της ΜΚΟ «Κιβωτού», ενώ την ίδια ώρα ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης, που χειρίζεται το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, αναμένεται να καλέσει τουλάχιστον 4 πρόσωπα σε ανωμοτί εξηγήσεις.

Η έρευνα από τις δύο εισαγγελείς Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσιχλή ολοκληρώθηκε με ελαφρά καθυστέρηση, καθώς μετά τις εξηγήσεις που παρείχαν ο πατήρ Αντώνιος και οι υπάλληλοι της δομής, κάποιοι εκ των υπόπτων πρότειναν μάρτυρες υπερασπίσεώς τους.

Η λήψη των πολύωρων, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μαρτυρικών καταθέσεων καθυστέρησε την ολοκλήρωση της έρευνας, η οποία πέρασε στα χέρια άλλου εισαγγελέα.

Πρόκειται για την Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία μελετά το υλικό της προκαταρκτικής εξέτασης για να αποφασίσει σχετικά με την άσκηση διώξεων ή μη. Η έρευνα διαβιβάστηκε, αφού -αν και αρχικά διεξήχθη από εισαγγελείς ανηλίκων λόγω της ηλικίας των καταγγελλόντων- όλοι οι ύποπτοι είναι ενήλικες.

Πλέον, η τελική κρίση για την άσκηση διώξεων ανήκει στην κ. Τριανταφύλλου, η οποία, αν προχωρήσει στην άσκηση διώξεων, θα καταστήσει επίσημα κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο και θα τον οδηγήσει σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος θα τον καλέσει σε απολογία, από την οποία θα κριθεί και η προσωρινή του κράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.