Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού» είναι ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη (upd)

Ο 23χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο

Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού» είναι ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 15:34) Ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και από τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατρός Αντωνίου, ο Ελλάδιος, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δεύτερος 24χρονος εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, είναι ο Ελλάδιος, ο οποίος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, αρχικά εναντίον του πατέρα Αντωνίου, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και έγινε από τους κυριότερους υπερασπιστές του.

Ο 24χρονος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έρχεται για άλλη μία φορά στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές πράξεις. Είναι αυτός που βρίσκονταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με τον Ταχίρ και έναν ακόμα 23χρονο Γεωργιανό, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 14χρονη κακοποιήθηκε για άλλη μία φορά. Ο Ελλάδιος φέρεται να βιντεοσκοπούσε μαζί με τον Ταχίρ τις ανατριχιαστικές πράξεις του Γεωργιανού και μάλιστα, υλικό από αυτή τη βραδιά κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές.

Παρότι δεν είπε τίποτα για το που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας, όταν έφυγε για άλλη μια φορά από το ίδρυμα που φιλοξενείται κι επέστρεψε αργά το μεσημέρι, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος Ταχίρ που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς ήταν αυτός με τον οποίο μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και την είχε προσεγγίσει με σκοπό να την εκδίδει σε άνδρες.

Στο ερώτημα των ψυχολόγων από πόσους άνδρες έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, δεν είπε το παραμικρό.

Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
WhatsApp-Image-2023-03-22-at-17_18_01-_2_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.