ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Πάτερ Αντώνιος: «Είναι όλα ανυπόστατα ψεύδη»

Το πανελλήνιο έχει «παγώσει» από τις καταγγελίες που αφορούν την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Πάτερ Αντώνιος: «Είναι όλα ανυπόστατα ψεύδη»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πατέρας Αντώνιος σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες που αφορούν την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου» της οποίας είναι επικεφαλής.

Ο ρόλος του Πατέρα Αντώνιου διχάζει, αφού όπως καταγγέλλουν τα διάφορα παιδιά «γνώριζε και έκανε τα στραβά μάτια».

Ο ίδιος βέβαια ερωτώμενος σε πρωινή εκπομπή για το πρόσωπο που έκανε την καταγγελία και αν, κατά τη γνώμη του, πρόκειται για εκδικητική συμπεριφορά, ο πατήρ Αντώνιος είπε ότι «πάει το μυαλό μου κάπου. Σε κάποια από τα παιδιά, που ενηλικιώθηκαν και έφυγαν. Δεν είμαι σίγουρος» είπε.

Από το απόγευμα της Πέμπτης, το πανελλήνιο έχει «παγώσει» από τις καταγγελίες που αφορούν την ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου».

Όλα άρχισαν με την καταγγελία ενός 19χρονου, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομία ότι σε μικρότερη ηλικία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στη δομή του Κολωνού.

«Είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνα μας και όλα όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος», είπε ο πατέρας Αντώνιος, προσθέτοντας ότι δεν σκέφτεται κάποιο πρόσωπο της ΜΚΟ, το οποίο θα μπορούσε να αφορά η καταγγελία του 19χρονου.

“Ξαφνικά μιλάει ο καθένας για ένα έργο 25 χρόνων χωρίς αποδείξεις, χωρίς να έχει γίνει έλεγχος. Θα ήθελα ένα σεβασμό”, ανέφερε στη συνέχεια. “Έχουμε τεράστια εμπειρία. Ζούμε μέσα στο έργο, γιατί θέλω να έχω πάντα την ενημέρωση, τη δική μου επαφή και γνώμη”.

Στη συνέχεια ο πατέρας Αντώνιος τόνισε ότι απορεί πώς κανένα από τα παιδιά δεν απευθύνθηκε σε αυτόν για όσα συμβαίνουν, ενώ ο ίδιος έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. “Προσπαθούμε με αγάπη, στοργή και καλοσύνη να μην έχουν παραβατικές συμπεριφορές… Έχω δώσει τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος. Είμαστε πάντα πάνω από αυτά τα παιδιά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα, η οποία είναι πρόεδρος της “Κιβωτού του Κόσμου”, επίσης εξέφρασε την αγανάκτηση της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πιστεύει πως «τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες πιθανότατα είναι υποκινούμενα από κάποιους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.