ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Σε γυναικείο μοναστήρι ο π.Αντώνιος – «Νιώθει πίκρα για τα παιδιά που τον κατήγγειλαν»

Ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξής του με τον π.Αντώνιο

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Σε γυναικείο μοναστήρι ο π.Αντώνιος – «Νιώθει πίκρα για τα παιδιά που τον κατήγγειλαν»

Σε μοναστήρι φέρεται να παραβρέθηκε ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος την Πρωτοχρονιά. Πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και συνομιλία με τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος συνάντησε τον πατέρα Αντώνιο, τον εμπνευστή της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου», σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ασέλγεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10.01.2023) στον ALPHA και την εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου κι αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης.

Ειδικότερα, ο κ. Στεφανόπουλος είπε για τη συνομιλία με τον πατέρα Αντώνιο: «Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα, δάκρυα και απογοήτευση από πάρα πολλά πράγματα, γιατί αυτά είναι δικά του παιδιά. Αυτός τα μεγάλωσε, αυτός τα προστάτεψε από πολλά ποινικά αδικήματα. Θα πρέπει να σκεφτεί όταν εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης ότι αυτά είναι παιδάκια και να πει τα πάντα».

«Είναι ένας άλλος άνθρωπος, περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ ακόμα κι αν έκανε ο πατέρας Ευάγγελος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι καλά. Και εννοώ πως δεν είναι καλά στο περιβάλλον που βρίσκεται. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την εκπομπή, όπως και πολλές άλλες δεν τις βλέπει ο ίδιος. Τα φιλτράρουν όλα κι είναι λάθος.

Τους τα είπα, βάζοντας τις φωνές. Ο παπά-Αντώνης πρέπει να ενημερώνεται ο ίδιος. Ο πατέρας Ευάγγελος δεν είναι μέντορας του πατρός Αντωνίου. Μέντορας του πατρός Αντωνίου είναι ο Χριστός. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα του ανθρώπου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.