ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Συνεχίζεται η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας σε δομές – «Ντου» σε Βόλο, Καλαμάτα και Χίο

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες παιδιών αλλά και γονέων

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Συνεχίζεται η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας σε δομές – «Ντου» σε Βόλο, Καλαμάτα και Χίο

«Ντου» σε δομές της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου» πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία.

Νέα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για τη δομή του Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου», στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διεξάγεται, προκειμένου να διαπιστωθούν αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη έρευνα των δικαστικών αρχών ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022 μετά την επώνυμη καταγγελία για την δομή του Βόλου.

Η Οικονομική Αστυνομία έκανε την εμφάνισή της την Πέμπτη (24.11.2022) στην εγκατάσταση της “Κιβωτού” στο Διμήνι Βόλου, ταυτόχρονα με την επιχείρηση που ήταν σε εξέλιξη σε Καλαμάτα και Χίο. Οι πρώτες αναφορές που κατέθεσαν οι αστυνομικοί, δεν συμπεριλαμβάνουν κάτι το αξιόποινο και το ποινικά κολάσιμο, ενώ φαίνεται ότι έγινε έλεγχος σε βάθος πενταετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες παιδιών αλλά και γονέων για όσα έγιναν στην “Κιβωτό του κόσμου” τόσο στη δομή του Βόλου, όσο και σε άλλες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.