ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Τα δεκάδες ακίνητα αξίας 4 εκατ. ευρώ

και τα 130.000 σε προσωπικό λογαριασμό

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» – Τα δεκάδες ακίνητα αξίας 4 εκατ. ευρώ

Τη στιγμή που οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις δομές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», με 15 στελέχη να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τα οικονομικά της οργάνωσης.

Μαζί με τα υψηλά χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αποκαλύπτονται και δωρεές ακινήτων-«φιλέτων».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους οικονομικούς ελέγχους, φαίνεται ότι σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα είχαν  130.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως τα χρήματα αυτά – σύμφωνα με το Mega – βρίσκονται σε προσωπικό λογαριασμό και όχι σε κάποιον που αφορά την «Κιβωτό του Κόσμου».

Υπενθυμίζεται πως από χθες, Πέμπτη, έχουν ξεκινήσει και οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της μη κυβερνητικής οργάνωσης στη Χίο, την Καλαμάτα, την Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.

Οι δωρεές εκατομμυρίων 

Εκτός από τους κρυφούς λογαριασμούς και τις θυρίδες, εντύπωση προκαλεί και η μεγάλη ακίνητη περιουσία τόσο της Οργάνωσης όσο και του πρώην ΔΣ.

Όπως παρουσιάζει το Mega, τα ακίνητα της «Κιβωτού» τα οποία έχουν δωριστεί στην Οργάνωση βρίσκονται στις εξής περιοχές: 

– Άνοιξη Διονύσου

– Αγία Παρασκευή

– Παγκράτι

– Γλυφάδα

– Πετρούπολη

– Ζεφύρι

– Ηλιούπολη

– Νίκαια

– Πεύκη

– Νέα Ιωνία

Συγκεκριμένα, το ακίνητο στην Άνοιξη Διονύσου είναι μια μεζονέτα με εμπορική αξία 600.000 €. Στην Αγία Παρασκευή, η Οργάνωση διαθέτει, μετά από δωρεά, τρία διαμερίσματα, δύο αποθήκες και δύο θέσεις πάρκινγκ, με εμπορική αξία 550.000 €.

Στο Παγκράτι έχουν δύο καταστήματα και τέσσερα διαμερίσματα με εμπορική αξία 230.000 €, ενώ στην Γλυφάδα ένα διαμέρισμα με εμπορική αξία 200.000 €.

Η Οργάνωση έχει ακίνητα και στην Περιφέρεια και σε νησιά.

Στη Χίο, η «Κιβωτός» διαθέτει οικόπεδο 2.372 τ.μ. με αξία 400.000 €.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Ρύσιο, έχουν μεζονέτα 303 τ.μ. με αξία 1.000.000 €.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.