ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μονεμβασιά: «Αν με αφήσουν τα παιδιά θα σας πω τι έγινε» λέει ο δράστης του φονικού τροχαίου

Το χρονικό της υπόθεσης στην Μονεμβασιά με τους δύο νεκρούς

Μονεμβασιά: «Αν με αφήσουν τα παιδιά θα σας πω τι έγινε» λέει ο δράστης του φονικού τροχαίου

Απρόσιτος ήταν ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μονεμβασιά, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες βγαίνοντας από το δικαστικό Μέγαρο είπε στους δημοσιογράφους «αν με αφήσουν τα παιδιά θα σας πω τι έγινε» (σ.σ. Εννοούσε τους αστυνομικούς). Ο δράστης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάλεσε τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια προκειμένου να αναλάβει να τον υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 50χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς αμέσως και «θα πάει στο ψυχιατρείο Τρίπολης και εκεί θα κριθεί αν μπορεί να απολογηθεί, διαφορετικά η απολογία θα αναβληθεί».

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του. Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος» ανέφερε νωρίτερα σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε «υπάρχει κάποιο ιστορικό (ψυχώσεως) στην οικογένεια απ΄ ό,τι ενημερώθηκα.…».

Το χρονικό της υπόθεσης στην Μονεμβασιά με τους δύο νεκρούς

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Τάραψας Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν οδηγός σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Οι δύο άνθρωποι που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, 77 ετών αμφότεροι, έχασαν τη ζωή τους -ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα στη σύγκρουση, ο άλλος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο οδηγός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με συνέπεια να εμβολίσει ακόμη ένα όχημα, αλλά και ένα περιπολικό, ενώ αμέσως μετά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.