ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mονεμβασιά: Αυτός είναι ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Είχε εμφανιστεί σε ριάλιτι σόου

Mονεμβασιά: Αυτός είναι ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Θύμα του σοκαριστικού τροχαίου στην περιοχή της Μονεμβασιάς ήταν ένας 77χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έχασε την ζωή του, όταν ένας 50χρονος οδηγός σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε με το αυτοκίνητο του τον ίδιο, καθώς και έναν ακόμη ηλικιωμένο συνεπιβάτη του στη μηχανή.

Ο 77χρονος, ο ένας εκ των δύο νεκρών του μοιραίου χτυπήματος, ήταν ο Αναστάσιος Σαρμπάνης, τραγουδιστής στο επάγγελμα, ο οποίος είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν σε ριάλιτι σόου στην τηλεόραση.

Ο άτυχος Αναστάσιος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια το Μάιο του 2017 τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ».

Δείτε βίντεο:

#038;feature=emb_title

Πώς έγινε το τροχαίο:

O 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μπροστά σε έντρομους πολίτες, παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένοι και το παρέσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν αρχικά ο θάνατος του ενός εκ των δύο επιβατών της μηχανής, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν, όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.