ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μονεμβασιά – Δικηγόρος οικογένειας θύματος: Πρόκειται για «στυγερό έγκλημα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση»

«Αφού εκτόπισε τον οδηγό, διένυσε 300 μέτρα επέστρεψε και διαπέρασε τον εντολέα μου»

Μονεμβασιά – Δικηγόρος οικογένειας θύματος: Πρόκειται για «στυγερό έγκλημα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση»

Ο Χρήστος Πλειώτας, δικηγόρος της οικογένειας του ενός εκ των δύο θυμάτων που δολοφονήθηκε στην Μονεμβασιά, έκανε λόγο για ένα στυγερό έγκλημα.

Πρόκειται για «στυγερό έγκλημα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ενώ ο δράστης βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος από άμεση και αξιοπιστότατη πληροφόρηση όσων πήγαν να καταθέσουν», δήλωσε.

Ο κ. Πλειώτας τόνισε ότι το θύμα που μετά την πρώτη σύγκρουση τραυματίστηκε και έφερε ένα μικρό κάταγμα στο πόδι και είχε πλήρως τις αισθήσεις του.

«Ο δράστης χτύπησε τα δυο άτομα, και δεν στάθμευσε στο σημείο. Αφού εκτόπισε τον οδηγό, διένυσε 300 μέτρα επέστρεψε και διαπέρασε τον εντολέα μου. Όλα αυτά έγιναν συνειδητά»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο δικηγόρος τόνισε πως σύμφωνα με μια μαρτυρία κατά την καταδίωξή του από το περιπολικό, ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγο ώστε να τον χάσουν οι αστυνομικοί και μετά πέρασε πάλι από πάνω το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.