ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε & παρέσυρε επιβάτες μηχανής – Δύο νεκροί και άγρια καταδίωξη με περιπολικό

Ο δράστης επέστρεψε και χτύπησε και τον δεύτερο αναβάτη της μηχανής

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε & παρέσυρε επιβάτες μηχανής – Δύο νεκροί και άγρια καταδίωξη με περιπολικό

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Μονεμβασιά με αποτέλεσμα να χάσουν δύο άνθρωποι τη ζωή τους. 

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το όχημα οδηγούσε ένας 50χρονος άνδρας με την ταχύτητα του οδηγού του οχήματος να είναι τόσο μεγάλη που παρέσυρε το σώμα του άτυχου ηλικιωμένου για 200 περίπου μέτρα.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει ο δράστης χτύπησε και ένα περιπολικό της αστυνομίας, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιον άλλο τραυματισμό. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος της περιοχής, δήλωσε απ’ όσο γνωρίζει ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.