Μύκονος: Αναζητούν άγνωστο άνδρα που βίασε εχθές Ιταλίδα τουρίστρια

Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

Μύκονος: Αναζητούν άγνωστο  άνδρα που βίασε εχθές Ιταλίδα τουρίστρια

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα που χθες το βράδυ επιτέθηκε σε Ιταλίδα τουρίστρια και τη βίασε σε ξαπλώστρα παραλίας στην περιοχή Πλυντρί, έξω από γνωστό μπαρ, στη Μύκονο.

Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε από οικεία πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου ενώ έχει παραγγελθεί και η εξέταση της από ιατροδικαστή.

«Εντάξει όπως επιθυμείς»

Το συμβάν για την 26χρονη Ιταλίδα, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, άρχισε να ξεδιπλώνεται μεταξύ 21:30 – 22:30 της 7ης Αυγούστου, στην περιοχή Πλυντρί. Η νεαρή, που διασκέδαζε σε γνωστό κατάστημα, είχε καταναλώσει αλκοόλ όταν ο άγνωστος άνδρας που πιθανότατα παρακολουθούσε ώρα τις κινήσεις της, όταν είδε πως δεν αισθανόταν καλά και βγήκε να πάρει αέρα την παρέσυρε στην παραλία και σε μια ξαπλώστρα εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία ήταν η 26χρονη πέρασε στην επόμενη φάση του σχεδίου του.

Τη βίασε και όταν η κοπέλα κατά τη διάρκεια της πράξης συνήλθε και του φώναξε να φύγει από πάνω της, ο μυστηριώδης βιαστής αποκρίθηκε «Εντάξει, όπως επιθυμείς» και χάθηκε στο σκοτάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα σε τραγική κατάσταση, ειδοποίησε οικεία πρόσωπα τα οποία τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού των ανέμων ενώ κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία με αποτέλεσμα οι αρχές να αναζητούν τον «βιαστή της ξαπλώστρας» που επιτέθηκε στην Ιταλίδα τουρίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.