Μυτιλήνη: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω καπνών στο εσωτερικό του λίγο πριν την απογείωση – Λαχτάρα για τους επιβάτες

Ανήσυχος ο κόσμος

Μυτιλήνη: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω καπνών στο εσωτερικό του λίγο πριν την απογείωση – Λαχτάρα για τους επιβάτες

Ο καπνός πυο υπήρξε τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο θάλαμο της διακυβέρνησης διέκοψε τη διαδικασία της τροχοδρόμησης αεροπλάνου τύπου ATR 72-600 της Olympic Air στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Το αεροπλάνο αναχωρούσε στις 3.20 σήμερα το μεσημέρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε αυτό επέβαιναν 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καπνού, η διαδικασία τροχοδρόμησης διακόπηκε και δόθηκε εντολή εκκένωσης του αεροσκάφους.

Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα που με το σβήσιμο των κινητήρων για να διακοπεί η διαδικασία της τροχοδρόμησης δεν εξελίχθηκε σε φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος το οποίο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω καθυστερημένης άφιξης του στην Αθήνα από άλλο δρομολόγιο, παραμένει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας. Οι επιβάτες πραγματοποιούν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.