ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νάξος: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο Ρομά – Την απείλησε με μαχαίρι

Ο 17χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Νάξος: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο Ρομά – Την απείλησε με μαχαίρι

Τον βιασμό της από 17χρονο Ρομά κατήγγειλε 14χρονη στο Αστυνομικό τμήμα Νάξου το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε 17χρονος Ρομά κάτω από καθεστώς φόβου.

Κρατούσε μαχαίρι ο 17χρονος Ρομά -Σήμερα στον ανακριτή

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.

Η 14χρονη έχει ήδη μεταβεί στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος Ρομά που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι το άλσος δίπλα στο Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος» πολλές φορές αποτελεί σημείο συνάντησης μαθητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.