ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάξος: Συνελήφθη γυναίκα που καλλιεργούσε και αποξήραινε «θηριώδη» χασισόδεντρα στην αυλή της

Είχε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια ύψους δύο μέτρων

Νάξος: Συνελήφθη γυναίκα που καλλιεργούσε και αποξήραινε «θηριώδη» χασισόδεντρα στην αυλή της

Συνελήφθη μια γυναίκα που καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νάξο.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν όπως και άλλα τρία δενδρύλλια που βρίσκονταν σε στάδιο αποξήρανσης. Στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, ακατέργαστη κάνναβη και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 277,1 γραμμαρίων.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, όπου της απαγγέλθηκαν οι σχετικές διώξεις και αφέθηκε ελεύθερη.

Χειροπέδες για ένα χασισόδεντρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλο κι όλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου καλλιεργούσε ένας Έλληνας στην αυλή του σπιτιού του στα Τρίκαλα, αλλά ήταν αρκετό για να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρήκαν στην κατοχή του και πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Το δενδρύλλιο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, όπως και τα χάπια και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.