ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναυάγιο στην Πύλο: Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα οι εννιά συλληφθέντες για την πολύνεκρη τραγωδία

Δεν αποκλείεται να πάρουν νέα προθεσμία

Ναυάγιο στην Πύλο: Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα οι εννιά συλληφθέντες για την πολύνεκρη τραγωδία

Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα οι εννέα συλληφθέντες από το ναυάγιο στην Πύλο.

Με βαρύτατες κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, πρόκλησης ναυαγίου από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο, οδηγούνται σήμερα οι 9 Αιγύπτιοι φερόμενοι ως οι διακινητές στο το πολύνεκρο ναυάγιο με 78 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους παράνομους μετανάστες που σημειώθηκε σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, ενώ σε συλλήψεις προχώρησαν και οι πακιστανικές αρχές.

Συνέλαβαν 10 άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα δουλεμπορίας, καθώς εκτιμάται ότι πάνω από 200, ίσως και 300 άνθρωποι από το Πακιστάν επέβαιναν στο πλοίο.

Στις 11:00 στον ανακριτή οι συλληφθέντες από την Πύλο

Οι συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας στις 11:00 για να βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Χθες Κυριακή αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκαν οι πολύωρες καταθέσεις που έδωσαν οι διασωθέντες που ήρθαν από τη Μαλακάσα. Πρόκειται για μάρτυρες κλειδιά και είχε ζητηθεί να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση και αρνούνται ότι σχετίζονται με την παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Την εμπλοκή τους στην υπόθεση που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 78 ανθρώπους αρνούνται και οι συλληφθέντες. Συνεπώς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν αποκλείεται σήμερα, κάποιοι συνήγοροι υπεράσπισης να ζητήσουν νέα προθεσμία από την ανακρίτρια καθώς δεν έχουν λάβει γνώση για το σύνολο της δικογραφίας, μετά και τις νέες καταθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.