ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναύπλιο: Δύο προφυλακιστέοι για την επεισοδιακή ληστεία

Ο τρίτος που υπέστη το εγκεφαλικό βρίσκεται στο νοσοκομείο

Ναύπλιο: Δύο προφυλακιστέοι για την επεισοδιακή ληστεία

Την πόρτα του ανακριτή και του εισαγγελέα Πρωτοδικών του Δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο πέρασαν οι δύο εκ τριών συλληφθέντων για τη ληστεία σε σπίτι, το πρωί του Σαββάτου.

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα απολογήθηκαν η 51χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» της ληστείας και ο ένας εκ των φερόμενων δραστών ο 32χρονος, καθώς ο 38χρονος, που υπέστη εγκεφαλικό, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο.

Σύμφωνα με την συνήγορο των δύο κατηγορουμένων Νατάσα Τραγγάλου, «η 51χρονη παραδέχεται οτι μετέφερε τους δυο δράστες με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, οι οποίοι μάλιστα έκαναν διακοπές στη χώρα μας, με το αυτοκίνητο της στο σπίτι των θυμάτων και πως τους είχε δώσει εντολή να εκφοβίσουν το πατέρα της οικογένειας για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν και σε καμία περίπτωση να κάνουν ληστεία, ενώ ο 32χρονος υποστήριξε πως την απόφαση, μαζί με τον συνεργό του, να προχωρήσουν σε ληστεία την έλαβαν την παραμονή της πράξης και χωρίς να το γνωρίζει η 51χρονη και ζήτησε συγνώμη από τα θύματα της ληστείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis, το βράδυ της Τρίτης και ύστερα από «μαραθώνια» απολογία, με σύμφωνη απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οι δυο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.