ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Θα συνεχιστεί στις 8 Μαΐου

Για τρίτη φορά διεκόπη για τις 8 Μαΐου η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Νέα διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Θα συνεχιστεί στις 8 Μαΐου

Για μία ακόμα φορά οδηγήθηκε σε διακοπή η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ο λόγος για τον οποίο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή είναι ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του πρωτοδίκως καταδικασθέντα πιλότου σε ισόβια κάθειρξη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε τo δικαστήριο ότι «ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας», ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη προσκόμισε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή (21/4) ο δικηγόρος.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την διακοπή της δίκης, με το δικαστήριο να κάνει αποδεκτό το αίτημα και να ορίζει την επόμενη δικάσιμο στις 8 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων καθώς έχει δηλώσει υποψηφιότητα για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.