Νέα «εκδοχή» για τον πνιγμό της 6χρονης από τον πατέρα της: Φορούσε σωσίβιο αλλά γλίστρησε

Μάρτυρες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι φορούσε τα ρούχα και τα παπούτσια του

Νέα «εκδοχή» για τον πνιγμό της 6χρονης από τον πατέρα της: Φορούσε σωσίβιο αλλά γλίστρησε

Ο πατέρας της άτυχης 6χρονης που πνίγηκε ανέφερε στην απολογία του πως είχε φορέσει σωσίβιο στο κοριτσάκι και προσπάθησε να το ανεβάσει σε μαι δεμένη όταν του… έφυγε ξαφνικά από τα χέρια.

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για τον θάνατο της 6χρονης που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Κορινθίας. Ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί ενώ του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, ισχυρίστηκε ότι η 6χρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παππούτσια της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήρε απο τη μητέρα, την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.

Όπως κατέθεσε στους λιμενικούς φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6 μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 6χρονη εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να βουτήξει στο νερό για να τραβήξει το παιδί προς τα πάνω καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άσθμα. Η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.