ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα επίθεση σκύλου σε 5χρονο στη Λαμία – «Σήκωσα τη μπλούζα του & τα έχασα» λέει η μητέρα του

Μία ακόμη επίθεση σκύλου σε άνθρωπο καταγράφηκε στη Λαμία

Νέα επίθεση σκύλου σε 5χρονο στη Λαμία – «Σήκωσα τη μπλούζα του & τα έχασα» λέει η μητέρα του

Σε «μάστιγα» έχουν εξελιχθεί οι επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους, με πολλά περιστατικά να καταγράφονται τον τελευταίο καιρό σε όλη τη χώρα.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση δεσποζόμενου σκύλου στη Λαμία σε 35χρονη γυναίκα, νωρίς το βράδυ της Τρίτης (27/9), στην πόλη κατεγράφη μία ακόμα επίθεση, αυτή τη φορά σε ένα 5χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αγοράκι μαζί με την οικογένειά του βρισκόντουσαν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα και καθόντουσαν σε κατάστημα εστίασης.

Ξαφνικά το άτυχο αγοράκι φώναξε στη μητέρα του ότι τον δάγκωσε ένα σκυλί που είχε τρυπώσει ανάμεσα στα καθίσματα.

«Αρχικά σάστισα, καθώς δεν είχα ακούσει κάποιο γάβγισμα ή έστω κάποιο θόρυβο που να δικαιολογεί αυτά που άκουγα από το μικρό, όταν σήκωσα όμως την μπλούζα του, “τα έχασα”, καθώς το παιδί ήταν δαγκωμένο στο ύψος του στήθους του», περιέγραψε η μητέρα του παιδιού.

Οι γονείς του 5χρονου έσπευσαν να περιποιηθούν το τραύμα του παιδιού τους που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας αλλά και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ενώ το σκυλί συνέχιζε να βρίσκεται στο σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με υπάλληλο του καταστήματος όπου έλαβε χώρα το γεγονός, ο ίδιος σκύλος είχε πριν από λίγες ημέρες επιτεθεί και πάλι σε παιδί, χωρίς ευτυχώς να το τραυματίσει.

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό του ΑΤ Λαμίας που ειδοποίησε το Δήμο.

«Πρόκειται για δεσποζόμενο σκύλο που πρόσφατα εγκαταλείφθηκε», δήλωσε στο lamiareport ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός.

«Είναι ημίαιμος ελληνικός ιχνηλάτης, ο οποίος φέρει τσιπ αλλά δεν είναι καταχωρημένος στη βάση δεδομένων του υπουργείου», συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο κτηνίατρος και γενικά όποιος του πέρασε το τσιπάκι δεν το δήλωσε. Είναι κάτι που το συναντάμε συχνά ειδικά σε κυνηγόσκυλα. Επιτέλους θα πρέπει να ακολουθηθεί η νομοθεσία. Ο κτηνίατρος είναι υποχρεωμένος να το δηλώσει στη βάση δεδομένων και ο ιδιοκτήτης του να το δηλώσει ηλεκτρονικά στο Δήμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι γονείς του 5χρονου αναμένεται να κινηθούν νομικά υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.