ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού που «πρόδωσε» μόνος του τη συμμετοχή του στη φονική επίθεση

Αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού που «πρόδωσε» μόνος του τη συμμετοχή του στη φονική επίθεση

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για Έλληνα οπαδό του Παναθηναϊκού, για την δολοφονική επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο εν λόγω «πράσινος» οπαδός «προδόθηκε» μόνος του για την παρουσία και τη συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια έξω από το Opap Arena, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media.

Ο ίδιος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία και αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή.

Στο μεταξύ, από την Κροατία αναμένονται ακόμα οι απαντήσεις για το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως επίσης αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από τον Ανακριτή για την άρση τηλεφωνικών απορρήτων ώστε να αναλυθούν και τα κατασχεμένα κινητά.

Σε αυτά ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να βρουν πέρα από κρίσιμες συνομιλίες και βίντεο από καλύτερες γωνίες και πιο κοντινά που ίσως βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί στην Ήπειρο όταν συνέλαβαν τους Κροάτες που εντόπισαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στην Ηγουμενίτσα, ανοίγοντας τα κινητά τους εντόπισαν και αναζητήσεις που είχαν κάνει στα GPS και τις διευθύνσεις που είχαν προσπαθήσει να βρουν που τους ενοχοποίησαν και επίσης αναλύονται από την Αστυνομία για να δουν με ποιους βρέθηκαν και με τι σκοπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.