ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένουν ασύλληπτοι τουλάχιστον 30 Έλληνες – Πώς είναι ο δολοφόνος του Μ.Κατσουρή

Τα χαρακτηριστικά του χούλιγκαν που μαχαίρωσε τον οπαδό της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένουν ασύλληπτοι τουλάχιστον 30 Έλληνες – Πώς είναι ο δολοφόνος του Μ.Κατσουρή

Ασύλληπτοι παραμένουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον 30 Έλληνες οι οποίοι φέρεται να είχαν συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας. 

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο που διαθέτουν, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραμένουν ασύλληπτοι ακόμη 30 Έλληνες.

Με ειδικό λογισμικό θα βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή

Το DNA που βρέθηκε στη σορό του Μιχάλη Κατσουρή δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να βοηθά. Έτσι, η Αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, καθώς στα βίντεο οι περισσότεροι από τους δράστες φορούν μαύρα ρούχα και έχουν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Έτσι, με αυτό το ειδικό λογισμικό μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά στοιχεία του σώματός τους και αν έχουν κάποιον ύποπτο να βοηθήσει στο να εξακριβωθεί πλήρως η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, πάντως θεωρούν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από όσους συμμετείχαν στα επεισόδια.

Πώς φέρεται να είναι ο δολοφόνος 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος εκπροσωπεί έναν 40χρονο Κροάτη ο οποίο κατηγορείται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι ψηλός και αρκετά εύσωμος.

Υπάρχει βίντεο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και δείχνει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή αποκάλυψε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που εκπροσώπησε σήμερα έναν 40χρονο Κροάτη κατηγορούμενο.

Ο κ Νουλέζας τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει βίντεο και πως «η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιός μαχαίρωσε τον Μιχάλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε επίσης πως το «βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πάντως πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.