ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα καταγγελία bullying στο Ηράκλειο: Μαθητές δημοτικού παρενόχλησαν μία 6χρονη στις τουαλέτες του σχολείου

Το κοριτσάκι θορυβημένο ενημέρωσε τους γονείς του για τα όσα έγιναν και εκείνοι προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία

Νέα καταγγελία bullying στο Ηράκλειο: Μαθητές δημοτικού παρενόχλησαν μία 6χρονη στις τουαλέτες του σχολείου

Μία καταγγελία ερευνούν τον τελευταίο καιρό οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου που έχει να κάνει με περιστατικό παρενόχλησης μίας 6χρονης σε δημοτικό σχολείο από μαθητές.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν πριν δύο βδομάδες περίπου όταν η 6χρονη μαθήτρια α’ δημοτικού πήγε στις τουαλέτες του σχολείου.

Εκεί βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων με πέντε αγοριών που φοιτούν στην Ε’ τάξη του δημοτικού. Μόλις την είδαν, προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.

Το κοριτσάκι θορυβημένο ενημερώνει τους γονείς του για τα όσα έγιναν και εκείνοι προχωρούν άμεσα σε καταγγελία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελία Ανηλίκων ενώ παράλληλα η 6χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό αυτό, που δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένο, προκαλεί έντονο προβληματισμό τόσο στη σχολική μονάδα όσο και στην τοπική κοινωνία.

Μάλιστα, συνάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν πραγματοποίησε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με αρκετούς γονείς να απευθύνουν ερωτήματα ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παρενόχληση της μαθήτριας αλλά και πώς δεν το αντιλήφθηκαν οι εκπαιδευτικοί. Οι ίδιοι περιμένουν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό ώστε να λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.