ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Σμύρνη: Μήνυμα μεταξύ συμμοριών η εκτέλεση; – Εξετάζεται αν υπήρξε συνεργός εντός καφετέριας

Εντολή εκτέλεσης μέσα από τη φυλακή;

Νέα Σμύρνη: Μήνυμα μεταξύ συμμοριών η εκτέλεση; – Εξετάζεται αν υπήρξε συνεργός εντός καφετέριας

Οι Αρχές συνδέουν τα κομμάτια του παζλ της εκτέλεσης των δύο αντρών, σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί παρακολούθησαν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της διαδρομής που ακολούθησε ο εκτελεστής από την καφετέρια όταν διέφυγε, ενώ γνωρίζουν και πώς βρέθηκε εκεί.

Ο δράστης που αναζητείται, φαίνεται πως διέσχισε με τα πόδια και οπλισμένος την απόσταση για να φτάσει έξω από την καφετέρια. Μόλις βρέθηκε στο σημείο, παρέμεινε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα απ’ έξω, ώστε να εντοπίσει τον στόχο του, και εν συνεχεία εισέβαλλε στην καφετέρια όπου εκτέλεσε εν ψυχρώ τους δύο άντρες.

Η εκτέλεση ήταν «μήνυμα» μεταξύ συμμοριών

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονία, βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι ο δράστης ανήκει σε συμμορία που θέλησε να στείλει μήνυμα σε αντίπαλή της, σκοτώνοντας το θύμα. Όσον αφορά το κίνητρο, φαίνεται ότι πρόκειται για ναρκωτικά και με άτομα που πουλούν προστασία σε καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο εκτελεστής βρίσκεται εντός της χώρας. Βασικοί πληροφοριοδότες είναι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, καθώς το θύμα, στο παρελθόν υπήρξε έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα στη φυλακή είχε επαφές με ποινικούς, κυρίως ομοεθνείς του.

Εντολή εκτέλεσης μέσα από τη φυλακή;

Η εντολή δεν αποκλείεται να δόθηκε μέσα από κελί, από Αλβανό βαρυποινίτη. Η Αστυνομία εκτιμά ότι εκτελεστής και θύμα έχουν συναντηθεί ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές εκτιμούν ότι υπήρξε και συνεργός, ο οποίος δεν αποκλείεται να καθόταν στη καφετέρια όπου έγινε το φονικό, και να ενημέρωνε τον πιστολέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.