ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Ηράκλειο: Γύρισε μεθυσμένος και πυροβόλησε την σύζυγό του στο κεφάλι – Ήταν έγκυος η 29χρονη

Ο 39χρονος είχε απασχολήσει για ναρκωτικά τις Αρχές

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Ηράκλειο: Γύρισε μεθυσμένος και πυροβόλησε την σύζυγό του στο κεφάλι – Ήταν έγκυος η 29χρονη

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο, με θύμα μια 29χρονη από τη Ρουμανία και θύτη έναν 39χρονο Αλβανό.

Η δολοφονία έγινε νωρίς το πρωί στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην περιοχή Καμίνια Ηρακλείου, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ.

Oι γείτονες του ζευγαριού τούς άκουσαν να τσακώνονται στις 7:30 και λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε πυροβολισμός.

Πώς έγινε η δολοφονία στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, 39χρονος από την Αλβανία πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι και σκότωσε εν ψυχρώ την 29χρονη σύντροφό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα και η ΕΛ.ΑΣ. η οποία έσπευσε στο σημείο.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα. Αναμένεται να δώσει κατάθεση εκ νέου αργότερα σήμερα, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ηράκλειο: Ο 39χρονος είχε απασχολήσει για ναρκωτικά τις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 39χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες, όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Ήταν έγκυος η 29χρονη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε συχνά αλκοόλ, έκανε θόρυβο, ενώ και οι δύο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Παράλληλα γείτονες ανέφεραν στο Cretalive.gr ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος. «Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα, ενώ μία άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.