ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέες ταραχές στα Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή μέσα στον καταυλισμό (upd 2)

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην ίδια παρέα και διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον άλλο

Νέες ταραχές στα Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από καραμπίνα σε συμπλοκή μέσα στον καταυλισμό (upd 2)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 23:56). Ρομά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ Ρομά σε καταυλισμό της περιοχής.

Ο ένας από τους δύο, τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Βραδινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ημεδαπός θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση ΥΑΔΑ».

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η διακομιδή του τραυματία ακυρώθηκε στις 22:49. Το ΕΚΑΒ ήταν ήδη εκεί και ενημερώθηκε ότι ο άνδρας είχε καταλήξει. Προηγουμένως έγινε παρατεταμένη ανάνηψη από τους γιατρους του ΚΥ Μεγάρων, αλλα δυστυχώς ο τραυματίας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συγγενείς του θύματος κατονόμασαν στις Αρχές τον δράστη και αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως περί τις 20:30 το βράδυ οργανωμένες ομάδες Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στον Ασπρόπυργο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.