ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στον Βόλο – Παρασύρθηκε από μηχανή

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στον Βόλο – Παρασύρθηκε από μηχανή

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στον Βόλο, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος μόλις 3 μηνών.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ γύρω στις 22:30 στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν η μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών βρέφος, το εγγόνι του.

Ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το μόλις 3 μηνών παιδί.

Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός της μηχανής εντοπίστηκε και συνελήφθη. Νοσηλεύεται και αυτός στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από τις Αρχές, και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.