ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεκρός στις φυλακές ο δολοφόνος του Διονύση Μπελόκα

Ο δράστης στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε σκοτώσει ξανά, μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση

Νεκρός στις φυλακές ο δολοφόνος του Διονύση Μπελόκα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δολοφόνος του Διονύση Μπελόκα. Ο 84χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει τον Πύργο και ιδιαίτερα την κοινωνία του Λαμπετίου πέθανε στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ήταν Οκτώβριος του 2015, όταν ο 77χρονος τότε δράστης σκότωσε εν ψυχρώ, μέρα μεσημέρι, μέσα σε καφενείο, στο Λαμπέτι, τον 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό.

«Κάντε στην άκρη, θα τον σκοτώσω», ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν πριν ηχήσει ο πρώτος πυροβολισμός… Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πύργου έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών του, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε σκοτώσει ξανά, μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.