ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο επεισόδιο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου – Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Δεύτερο περιστατικό βίας στην Κόρινθο

Νέο επεισόδιο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου – Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ομάδα Ρομά προκάλεσε νέο επεισόδιο χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Άμεσα, έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κορίνθου, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να τους απομακρύνουν, δέχτηκαν άγρια επίθεση. Η ομάδα των Ρομά τους γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ένας εκ των αστυνομικών να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να κριθεί αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αττικής. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με περιπολικό σε νοσοκομείο, ενώ δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη.

Δεύτερο περιστατικό βίας στην Κόρινθο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βίας που σημειώνεται τα τελευταία 24ωρα στην Κορινθία, με τους δράστες και των δύο επιθέσεων να παραμένουν ασύλληπτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.