ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο Ηράκλειο: H Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε την έρευνα για την έκρηξη στην καφετέρια

Ερευνάται αν η ιδιοκτήτρια είχε δεχθεί απειλές

Νέο Ηράκλειο: H Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε την έρευνα για την έκρηξη στην καφετέρια

Η Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε τις ερευνες, για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 03:30 το πρωί της Παρασκευής σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρόπος δράσης των βομβιστών παραπέμπει σε ομάδες της νύχτας.

Αυτό που ερευνάται είναι εάν η 36χρονη ιδιοκτήτρια είχε δεχτεί απειλές η εκβιασμό. Το κατάστημα είχε ανοίξει πρόσφατα και συγκεκριμένα λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, από την έκρηξη δημιουργήθηκε κρατήρας βάθους 15 εκατοστών.

Από την καταγραφή που έκανε η Αστυνομία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην καφετέρια που έγινε στόχος αλλά και στον 1ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, σε ψητοπωλείο, σε τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στη λεωφόρο Ηρακλείου, σε μία βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων αλλά και σε διαμέρισμα που στεγάζει μη κερδοσκοπικό ίδρυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα της έκρηξης, στον τελευταίο χώρο, βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος από τύχη δεν τραυματίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.