ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δυο άτομα που αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος και έκαναν διάρρηξη

Ο ένας από τους δυο δράστες είναι ανήλικος

Νέο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δυο άτομα που αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος και έκαναν διάρρηξη

Στα χέρια των Αρχών του Νέου Ηρακλείου βρίσκονται δύο άτομα που το βράδυ της περασμένης Πέμπτής (10/8) είχαν κάνει διάρρηξη σε σπίτι και είχαν κλέψει μετρητά και κοσμήματα. Ο ένας από τους δυο δράστες είναι ανήλικος.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δυο φερόμενοι ως δράστες της διάρρηξης σε σπίτι στο Νέο Ηράκλειο, ήταν Έλληνες ηλικίας 19 και 17 ετών.

Ο 19χρονος και ο ανήλικος κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ είχαν και συνεργό, ο οποίος αναζητείται.

Αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι

Η ΕΛΑΣ ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι διαρρήκτες αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο. Αποκόλλησαν τα σιδερένια κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου του σπιτιού και από εκεί μπήκαν μέσα στο διμέρισμα, όπου ερεύνησαν τους χώρους και βρήκαν και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη και έσπευσε αμέσως στο σημείο. Λίγο μετά οι δυο φερόμενοι ως δράστες της διάρρηξης εντοπίστηκαν σε σημείο κοντά στο σπίτι του Νέου Ηρακλείου, όπου έγινε η ληστεία.

Ο 19χρονος και ο 17χρονος οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.