ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων: Παρέα ατόμων επιτέθηκε σε 13χρονο με σιδηρογροθιά στο ΟΑΚΑ

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τρία δάχτυλα του χεριού του.

Νέο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων: Παρέα ατόμων επιτέθηκε σε 13χρονο με σιδηρογροθιά στο ΟΑΚΑ

Το περασμένο Σάββατο (30/9), σημειώθηκε νέο επεισόδιο με δράστες μια παρέα ανηλίκων και θύμα έναν 13χρονο αλλοδαπό στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι έγινε ακόμη ένα περιστατικό στον Κολωνό, όπου ανήλικοι δράστες λήστεψαν επίσης ανηλίκους και τους υποχρέωσαν να σκίσουν τις μπλούζες της ομάδα που φορούσαν.

Ειδικότερα, ο 13χρονος καθόταν παρέα με τους φίλους του στα σκαλάκια στο ΟΑΚΑ κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού Ειρήνη, όταν εμφανίστηκε μια παρέα ατόμων που τους πλησίασε και τους ζήτησε να βγάλουν έξω όλα τους τα υπάρχοντα που είχαν μαζί τους.

Ο ένας εξ αυτών επιχείρησε να επιτεθεί σε άτομο της παρέας και ο 13χρονος αντιδρώντας τον έσπρωξε.

Τότε του επέδειξε την σιδηρογροθιά που είχε στο αριστερό του χέρι και ο 13χρονος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να του επιτεθεί όλη του η ομάδα.

Το άτομο με τη σιδηρογροθιά τον χτύπησε στο αυτί με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Τότε, κατά την καταγγελία του 13χρονου, όταν έπεσε κάτω τον χτυπούσε όλη η παρέα των επιτιθέμενων με κλωτσιές.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τρία δάχτυλα του χεριού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 13χρονος ο δράστης με τη σιδηρογροθιά ήταν περίπου 17 ετών, είχε μούσι και τατουάζ, ενώ όλοι στην παρέα φορούσαν μαύρα ρούχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.