ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

O Α.Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του και αυτή συνελήφθη!

Για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση - Ο Α.Λύτρας θα οδηγηθεί την (Πέμπτη 20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

O Α.Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του και αυτή συνελήφθη!

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Πρόκειται για πλημμέλημα και σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή της κυρίας εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κ.Πολυζωγοπούλου θα αφεθεί ελεύθερη.

Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο κ. Λύτρας, που θα οδηγηθεί την (Πέμπτη 20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.