ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών συμμετείχε και στον καυγά Snik-Light στα μουσικά βραβεία

Σκηνές χάους είχαν εκτυλιχθεί στα Mad VMA 2022

O αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών συμμετείχε και στον καυγά Snik-Light στα μουσικά βραβεία

Ο 33χρονος αστυνομικός που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να διακινεί ναρκωτικά, φαίνεται πως έχει μακρά ιστορία με τους… τράπερς.

Όπως φαίνεται, ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ήταν ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια στον άνευ προηγουμένου καυγά που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο τράπερ στα μουσικά βραβεία την περασμένη χρονιά.

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik, με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί καθημερινή επαφή.

Φοράει full face ενώ κάνει και το σήμα γνωστής συμμορίας Αλβανών κακοποιών.

Σε άλλα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Tik Tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε πουλώντας προστασία.

Οι κωδικές ονομασίες της κάνναβης

«Κοτόπουλα» και «Κατσαβίδια» φαίνεται να είναι οι κώδικές ονομασίες για την κάνναβη χρησιμοποιούσε στις συνομιλίες του με τους πελάτες και προμηθευτές του ο 33χρονος αστυνομικός. Οι συνομιλίες που έρχονται στο «φως» είναι αποκαλυπτικές των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους σε βάρος του, οι αξιωματικοί του εσωτερικών υποθέσεων.

Εμπλεκόμενος: Να βγεις να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου!

Αστυνομικός: Τι έχει;

Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένοι, τώρα μην μας κάνουν κανένα ντου και με σκοτώσουν πριν φτάσω σπίτι μου να ξεφορτώσω.

Αστυνομικός: Έλα από εμένα ό,τι θες ρε, ό,τι θες πάρε με!

Εμπλεκόμενος: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς μην μου έρθεις ξεβράκωτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικός: Εντάξει, εντάξει έγινε έλα από εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.