ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ι.Σαββίδης: 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για οπλοφορία – Αθώος για την είσοδο με όπλο στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018 (upd)

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Ι.Σαββίδης: 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για οπλοφορία – Αθώος για την είσοδο με όπλο στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018 (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 17:15). Ο Ιβάν Σαββίδης κρίθηκε αθώος σε δεύτερο βαθμό για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ τον Μάρτιο του 2018. Αντίθετα, κρίθηκε ένοχος για την κατοχή όπλου κατά την είσοδο στο χορτάρι της Τούμπας και η ποινή που ανακοινώθηκε είναι οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και χωρίς παρεπόμενη ποινή.

Από τη στιγμή που η ποινή σε δεύτερο βαθμό είναι κατώτερη των 12 μηνών, δεν προκύπτει κάποιο περαιτέρω νομικό ζήτημα με τη συμμετοχή του στη μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης είχε εισηγηθεί την αθώωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαββίδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αθώος κρίθηκε και ο τότε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.