ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντροπή: Δεν επέτρεψαν στον Μ.Καλαϊτζιδάκη ούτε να δει στο Παίδων τον 15χρονο γιο που του έχουν πάρει!

Ο 45χρονος πήγε να δει το 15χρονο παιδί του αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος - «Σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα»!

Ντροπή: Δεν επέτρεψαν στον Μ.Καλαϊτζιδάκη ούτε να δει στο Παίδων τον 15χρονο γιο που του έχουν πάρει!

Ο παλαιοχριστιανός Μ.Καλαϊτζιδάκης επισκέφτηκε προσπάθησε να δει σήμερα (22/2) το νοσοκομείο Παίδων το 15χρονο παιδί του και κατά απαράδεκτο τρόπο δεν του επέτρεψαν να το δει!

Ο 45χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σκοπό να δει τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται εκεί με εισαγγελική εντολή!

Ο φύλακας όμως δεν του επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η εισαγγελική εντολή και ο ίδιος θα πρέπει να βρει σπίτι και να δηλώσει πού θα μένει με τον γιο του.

Σε δηλώσεις του μετά τη νέα άρνηση να μπει στο Παίδων ανέφερε ότι «σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω, δεν αξίζουν βέβαια γιατί είναι από τη στάνη αλλά κάτι θα βρουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος μετέβη στο Παίδων και την Τετάρτη (21/2) για να δει το παιδί του αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.