ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πατέρας του Λ.Μέσι διαψεύδει τη συμφωνία με την Αλ Χιλάλ

Αναλυτικά η δήλωση του Χόρχε Μέσι

Ο πατέρας του Λ.Μέσι διαψεύδει τη συμφωνία με την Αλ Χιλάλ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του AFP πως ο Αργεντινός άσος συμφώνησε οριστικά με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 450 εκατ. ευρώ το χρόνο, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Και το έκανε με πολύ έντονο ύφος φανερώνοντας την ενόχληση και του Λιονέλ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά η δήλωση του Χόρχε Μέσι: 

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί πριν ο Λιονέλ τελειώσει τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις τελειώσει η φετινή σεζόν, θα έρθει η ώρα να αναλύσουμε τα δεδομένα, να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.

Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορική, ούτε υπογεγραμμένη, ούτε κανενός είδους συμφωνία δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μου φαίνεται έλλειψη σεβασμού, από την πλευρά των ΜΜΕ που συνειδητά και σκόπιμα εξαπατούν, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους, είτε μετατρέποντας απλά κάθε κακόβουλη φήμη σε είδηση, είτε εξυπηετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν επιβεβαώνουν αυτές τις… πληροφορίες. Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν θέλουν την αλήθεια να τους χαλάσει την ‘είδηση’».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.