ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης (φώτο-βίντεο) (upd)

Τα οχήματα κινούνται μέσα από παράδρομους σε ένα τμήμα περίπου 20 χιλιόμετρων

Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης (φώτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:01)  Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 16.00, η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, μετά το μπλόκο των αγροτών που είχαν αποκλείσει το σημείο. 


Οι αγρότες, προχώρησαν και σήμερα Πέμπτη (1/2) σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης.

Ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει την εκτροπή των αυτοκινήτων από την Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τα οποία πλέον κινούνται μέσα από παράδρομους σε ένα τμήμα περίπου 20 χιλιόμετρων, από το 140ό έως το 160ό χιλ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Εξάλλου, πριν από λίγο οι μελισσοκόμοι της -περιοχής συγκεντρώθηκαν στη Λαμία και στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους δημιούργησαν ένα κομβόι με δεκάδες οχήματα προκαλώντας ασφυξία στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, επέδωσαν ψήφισμα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και απειλούν να επανέλθουν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ζητώντας από την πολιτεία να πάρει μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.