ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπία: «Πάγωσε» η Ηλεία από το θάνατο του 15χρονου – Τον βρήκαν οι αδερφές του

Οι δύο αδερφές προσπάθησαν χωρίς να καταφέρουν να ξυπνήσουν το μικρό αδερφό τους

Ολυμπία: «Πάγωσε» η Ηλεία από το θάνατο του 15χρονου – Τον βρήκαν οι αδερφές του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του χωριού Λάλα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 15χρονου μαθητή.

Ο άτυχος 15χρονος κοιμόταν στο σπίτι του όπου βρίσκονταν οι δύο μεγαλύτερες αδερφές του. Η μητέρα του απουσίαζε ενώ ο πατέρας του είχε πάει στην εργασία του.

Οι δύο αδερφές προσπάθησαν χωρίς να καταφέρουν να ξυπνήσουν το μικρό αδερφό τους για να πάνε στο σχολείο. Αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησαν τον πατέρα τους, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τον πρόεδρο του χωριού που τυγχάνει να είναι και γείτονας της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της κοινότητας έσπευσε στο σπίτι και έκανε μαλάξεις στον άτυχο 15χρονο, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο κέντρο υγείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το χωριό έχει βυθιστεί στην θλίψη καθώς ο 15χρονος ήταν ένα χαρούμενο και γελαστό παιδί και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή χωρίς κανείς να προλάβει να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 15χρονος μαθητής αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.