ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ομόνοια: Ελεύθερος και για τα ναρκωτικά ο 63χρονος που είχε καταγγείλει η 12χρονη – «Τα χάπια ανήκουν στον αδερφό μου»

«Εγώ δεν βίασα καμία γυναίκα, ούτε ζήτησα baby sitter»

Ομόνοια: Ελεύθερος και για τα ναρκωτικά ο 63χρονος που είχε καταγγείλει η 12χρονη – «Τα χάπια ανήκουν στον αδερφό μου»

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου εκδικάστηκε η υπόθεση για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών του 63χρονου, τον οποίο είχε καταγγείλει η 12χρονη ότι της έστελνε χυδαία μηνύματα και βίντεο και κανόνισε «ραντεβού» μαζί της στην πλατεία Ομονοίας.

Ο 63χρονος κρίθηκε αθώος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα να υπογραμμίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη (21/6) θα παραστεί με τον εντολέα του αυτοβούλως στον ανακριτή της Αθήνας για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, όπου θα ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

«Τα χάπια ανήκουν στον αδερφό μου» λέει ο 63χρονος

Ο 63χρονος, από πλευράς του μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον κηρύξει αθώο, υποστήριξε ότι τα χάπια που βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι στο Κιάτο ανήκαν στον αδερφό του. Ο άνδρας απάντησε, μάλιστα, και στις καταγγελίες που έκανε μία γυναίκα το 1998, η οποία τον κατηγόρησε ότι τη βίασε στο σπίτι του.

Σημείωσε ότι δεν κακοποίησε ποτέ σεξουαλικά τη γυναίκα, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχαν ερωτική σχέση. «Εγώ δεν βίασα καμία γυναίκα, ούτε ζήτησα baby sitter. Είχα ζητήσει μία γυναίκα για ερωτική σχέση πριν από 25 χρόνια. Επειδή δεν μου άρεσε, ήθελα να φύγει και επειδή μου είπε ότι δεν έχει λεφτά για να γυρίσει σπίτι της, της είπα ότι θα τη φτιάξω εγώ και κάλεσε την αστυνομία» είπε.

Τι είπε ο δικηγόρος του

«Προσκόμισα την ιατρική γνωμάτευση που έχει κριθεί ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή και ψυχαναγκαστική αγχώδης διαταραχή, τη μη καθορισμένη του αδερφού του 63χρονου και τη νόμιμη συνταγή. Με απόφαση του εισαγγελέα της έδρας υπήρξε απαλλακτική και αθωωτική απόφαση» σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

Σημείωσε ότι «τα χάπια βρισκόντουσαν στην κοινή κατοικία που διαμένουν και είχαν δηλωθεί από τον αδερφό του, από την πρώτη στιγμή, στους αστυνομικούς. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των Σεπολίων και τη σύνδεση της υπόθεσης με το όνομα του εντολέα μου, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε με την υπόθεση αυτή, δεν έχουμε γνωρίσει, συναντήσει, συνομιλήσει με την ανήλικη, ούτε γνωρίζουμε κανέναν άλλον κατηγορούμενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενδεχομένως να γίνει και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Προφανώς να τον συγχέει με άλλο πρόσωπο και δεν έχει ουδέποτε κατηγορηθεί για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να του αποδοθεί κατηγορία και πολύ περισσότερο μετά την απολογία του να κριθεί προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία του βιασμού» πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.