ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οργή στην ΠΟΑΣΥ για το θάνατο του 31χρονου αστυνομικού: «Αφήστε μας να κλάψουμε τον συνάδελφο»

«Ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια»

Οργή στην ΠΟΑΣΥ για το θάνατο του 31χρονου αστυνομικού: «Αφήστε μας να κλάψουμε τον συνάδελφο»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, βυθίζοντας σε θλίψη την Ελληνική Αστυνομία. 

Την θλίψη της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ εξέφρασαν την ίδια στιγμή την οργή και την αγανάκτησή τους για τον χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας πως είναι ο δεύτερος θάνατος αστυνομικού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από εκείνον του 29χρονου που σκοτώθηκε σε καταδίωξη με Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

«Ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια η 27η Δεκεμβρίου 2023.

Ο συνάδελφός μας, ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων έξω από το δημοτικό στάδιο στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Αποχαιρετούμε έναν ακόμα συνάδελφό μας, τον δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά την ίδια ώρα, εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας.

Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο. Τα υπόλοιπα έπονται.

Αντίο Γιώργο!

Καλό Παράδεισο!»

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.