ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε πως είχε ινομυαλγία – Πώς μπορεί να συνδεθεί με την κεταμίνη

«Μου είχαν δώσει κάποια αγωγή αλλά με είχε πειράξει»

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε πως είχε ινομυαλγία – Πώς μπορεί να συνδεθεί με την κεταμίνη

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες πληροφορίες που θα μπορούσαν να συνδέουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα.  

Τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) αναρτήσεις και δηλώσεις της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα για την ινομυαλγία, ένα αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο ισχυρίζεται πως έπασχε και συνεχίζει να πάσχει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το εν λόγω αναισθητικό, δηλαδή η κεταμίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ινομυαλγίας.

«Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν η μητέρα των τριών κοριτσιών απαντώντας σε ερώτημα μιας άλλης γυναίκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυπτε ότι έπασχε από ινομυαλγία», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπόμπή του Alpha το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4).

«Καλησπέρα. Έχουμε μανούλες με ινομυαλγία;» ρώτησε η γυναίκα σε ανάρτησή της και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει: «Έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου για μία αγκαλιά έστω και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς ο καθένας τη δική του διάγνωση. Η νευρολόγος μου έδωσε αντικαταθλιπτικά μικρής δόσης γιατί αυτή είναι η θεραπεία της ινομυαλγίας λέει. Τα πέταξα στον μήνα πάνω και είπα καλύτερα να πονάω παρά αυτές οι παρενέργειες. Οι πρωινοί πόνοι δεν αντέχονται. Ψυχολογία όμως έχω, αλλά πολλές μέρες με ρίχνει αρκετά όλο αυτό».

Τον Φεβρουάριο του 2022 μιλώντας στην ίδια εκπομπή η 33χρονη παραδέχτηκε πως τα όσα έγραφε στο Facebook αφορούσαν την ίδια και κατέστησε σαφές πως ακόμη και σήμερα υποφέρει από τα συμπτώματα.

«Μου είχαν δώσει κάποια αγωγή αλλά με είχε πειράξει»

«Ινομυαλγία έχω. Η ινομυαλγία να ξέρετε είναι ένα αυτοάνοσο έτσι που πονάνε οι μύες. Δεν είναι κάτι» σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Το έχω ακόμη και αυτό το πράγμα» απάντησε σε ερώτηση για το εάν πονάει ακόμη και τώρα όταν την ακουμπούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είχαν δώσει κάποια αγωγή αλλά με είχε πειράξει μετά έτυχε η ασθένεια της Μαλένας και δεν το ξανακοίταξα αυτό το πράγμα γιατί μετά πέσανε το ένα μετά το άλλο και προτεραιότητα είχαν οι μικρές όχι ο δικός μου πόνος, εάν πονάω ή δεν πονάω εγώ» υπογράμμισε η 33χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.