Π.Φιλιππίδης για καταγγέλλουσες: «Ο δικηγόρος τους έχει εταιρεία προώθησης καλλιτεχνών»

«Είναι οργανωμένο και υποκινούμενο και το χρήμα είναι το κίνητρό τους» λέει ο ηθοποιός

Π.Φιλιππίδης για καταγγέλλουσες: «Ο δικηγόρος τους έχει εταιρεία προώθησης καλλιτεχνών»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση του δικαστηρίου να του επιτρέψει να απολογηθεί συμπληρωματικά ανέβηκε στο βήμα του και υποστήριξε ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας έχει συστήσει ομόρρυθμη εταιρεία με τον αδελφό της Άννας – Μαρίας Παπαχαράλαμπους.

Η έδρα της εταιρείας είναι το δικηγορικό γραφείο του συγκεκριμένου δικηγόρου και έργο της είναι, όπως είπε, η προώθηση συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

«Ο κ. Μίντζιας είναι σκηνοθέτης ταινίας στην οποία συμμετέχει η κυρία Παπαχαράλμπους», ανέφερε ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος κατά στην απολογία του είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου επειδή συνάδελφοί του θέλησαν να τον βγάλουν από το χώρο του θεάτρου. «Είναι οργανωμένο και υποκινούμενο και το χρήμα είναι το κίνητρό τους», υποστήριξε ο Πέτρος Φιλιππιδης για να αναφέρει ακόμη τα εξής:

«Ήρθαν στα χέρια μου τα έγγραφα αυτά από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μιντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους.

Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί την τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο».

Από την πλευρά της η συνήγορος του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου ανέφερε έργο της συγκεκριμένης εταιρείας είναι και η προώθηση καλλιτεχνών και η καλλιέργεια των δημοσιών σχέσεων τους. «Αυτή η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς», είπε η συνήγορος και αναφέρθηκε στην κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια υποστηρίζοντας πως η εν λόγω ηθοποιός ποτέ δεν ενημέρωσε το δικαστήριο ότι συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Αλ. Μίντζιας: Απαιτώ να απαντήσει. Ποιος το οργάνωσε; Αν έχει το θάρρος να το πει.

Πρόεδρος: Θεωρείτε κ. κατηγορούμενε ότι πίσω από τη δίωξή σας βρίσκεται ο κ. Μίντζιας;

Π. Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Πρόεδρος: Η απολογία σας ολοκληρώθηκε.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Μίντζιας, στον οποίο αναφέρθηκε ο κατηγορούμενος ηθοποιός είπε: «Κάθομαι και ακούω τους τελευταίους μήνες διάφορα. Ο κ. κατηγορούμενος δεν έχει ούτε το θάρρος να πει το όνομά μου, το λέει η συνήγορος του. Δεν θα επιτρέψω να παίξει κανένας μέσα στις δικαστικές αίθουσες φτηνά κόλπα. Μιλώ και για τους υπερασπιστές του. Δεν μπορεί ο κατηγορούμενος να λέει ότι θέλει. Έρχεται ένας δειλός κατηγορούμενος που ούτε το όνομά μου δεν μπορεί να προσφέρει. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο δικαστήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη αυτή την ώρα είναι σε διακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.